keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Viski lääkärissä

Hei! Viski on näytellyt kiiman merkkejä joulun alusta saakka, vuoden vaihtuessa alkoi näyttää sille, et pallit oli jo isommat mitä laki sallii, nyt on merkkailukin ollut sitä luokkaa, et voin sanoa kiiman olevan päällä. Ajattelin että katon implantin laittoa sitten, kun tullaan kotiin. Soittelinkin aikaisemmin klinikalle, ja saatiin aika maanantaille.
Jätkä on ollut nyt niin levoton, että nähtiin se parhaana vaihtoehtona. Ruoka kylläkin maistuu hyvin, mutta touhuaminen ei lopu ja jalka nousee kaikkeen mihin ylttää (Jopa mun jalkapöytään päästi yks aamu!) :D
Lähdettiin sitten maanantaina kolmen aikoihin klinikalle, ja meidät otettiinkin aika nopeesti vastaan. 
Kokeiltiin nyt aluksi sitä pientä lanttia, katsotaan kauan se Viskillä kestää ja mietitään sitten otetaanko seuraavaksi pieni vai se isompi :) 
Laitossa tuli vähän ongelmia, kun neulaa ei meinannut saada läpi nahasta, ja poika rupes ihan itkemään ja yritti päästä syliin turvaan.
Yrittämisten jälkeen laitettiin pieni määrä paikallispuudutetta, sen jälkeen se onnistui, ja Viski pääs rauhottumaan syliin. 
Kiipes olkapäille ja jäi tuijottamaan lääkäriä murhaavasti.
Nyt jäädään seurailemaan, miten alkaa vaikuttaa, ja rauhottuuko jätkä pikkuhiljaa.
Käytiin eilen kaksi kertaa lenkilläkin, kun tuntui ettei virta lopu. En pysynyt oikeen edes perässä, ja kaikkia ohimeneviä ihmisiä jahdattiin :D
-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois ja kommentoi c: