sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Nala lähti kotiin!

Hei! Kuten otsikko kertoo, Nala lähti perjantaina omaan kotiinsa takaisin.
Se saa kaveriksi pikkuruisen Kleinspitz-pennun, joka tuli näyttäytymään hakureissulla. Aivan ihana!
Nala jätti kyllä paikan sydämeen todella ihanalla persoonallaan, olihan hän mulla jo vähän päälle puoli vuotta.
Sen kanssa tehtiin kovasti töitä, että uskaltaisi olla Riskin ja Viskin lähellä. Viski on rauhallisempi, joten Nala hyväksyi sen hiukan aikasemmin, mutta Riskille huuti ja kävi varuiksi näykkimässä, ettei vaan tule lähelle.
Nala on hyvin herkkä. Jos joku suutahti takaisin kun ei jaksanut turhaa kiljumista, mentiin taas askel taaksepäin. Silloin kesti taas hetki että pystyi pitämään tyttöjä yhdessä ilman että Nala oli paniikissa.
Mutta loppujenlopuksi siinä ei mennyt kuin alle 2kk kun tytöt oli kavereita. Riski jaksoi olla kärsivällinen ja työnti pyllyään Nalan naamalle, jos se kiljui eikä halunnut nukkua samalla pedillä.
Jossainvaiheessa oli tajuttava, ettei tässä ole mitään pelättävää. Siitä lähti näiden tyttöjen ystävyys liikkeelle.
Aluksi Nala ei suostunut leikkiä muiden kun ihmisten kanssa, mutta pikkuhiljaa otti pieniä pyrähdyksiä Viskin perässä ja voi kun se olikin kivaa!
Nala ja Riski kun molemmat on niin ketteriä ja kiipeilevät mihinvaan, niistä tuli oivat rikoskumppanit.
Jos keittiöstä kuulu kolinaa, oli siellä tytöt joko keittiönpöydällä tai tiskien seassa.
Mutta nyt tää herttainen tyttö on takaisin omassa kodissaan, missä hän saa jatkaa rötöstelyään ja tuoda iloisia hetkiä pitkään odottaneelle omistajalleen. Kiitos Oona että sain tutustua tähän neitiin näinkin hyvin :) Pidän sormet ristissä, että Nala ja pikkuinen pentu tulee toimeen, ja niistä tulee kaverukset. <3 
-Tiia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois ja kommentoi c: